Kuuran kontrollikäynti

Käytiin Kuuran kanssa ortopedilla katsastamassa tilannetta ja tarkoituksena poistaa polvesta nivelnestettä ja laittaa parantavaa “happoa” tilalle. Polvi oli kuitenkin melko kivuttoman oloinen, joten päädyttiin, ettei siihen nyt kosketa ja aiheuteta mahdollisesti haittaa. Selkä kuitenkin reagoi voimakkaasti kaikissa tehdyissä tutkimuksissa ja lääkäri ehdottikin käyntiä neurologilla, tietokonetomografiaa sekä jos kivunlähde saataisiin paikallistettua leikattavaan kohtaan, niin mahdollisesti leikkausta.

Kuuran kipuilu on viime käynnin jälkeen kuitenkin helpottanut ja ontuminen on enää satunnaista eli en ainakaan tässä vaiheessa halua Kuuran joutuvan läpikäymään uutta leikkausta/kuntoutusta jne. Nuoren koiran elämästä on mennyt jo kolmannes sairasteluun ja rajoitettuun liikuntaan. Lisätään hillitysti hihnaliikuntaa ja katsotaan, miten Kuuran kroppa sen kestää. Vaikka haluaisinkin vain päästää Kuuran vapaana juoksemaan ja nauttimaan niin kauan kuin pystyy. Pelkkä hihnaliikunta ei ole mitään noutajaelämää.